top of page

VI ØNSKER Å BLI DIN FASTE ELEKTRIKER

 

Vi er opptatt av - og jobber for at du skal få den beste service og veiledning når du skal bygge nytt, reparere eller vedlikeholde ditt elektriske anlegg.

 

Selv med mange års erfaring innen prosjektering og installasjon, holder vi oss kontinuerlig oppdatert på forskrifter og krav som stilles til den elektriske installasjonen, og vi tar ansvar for at de produktene vi anbefaler har den kvalitet som kreves.

 

Alt arbeid vi utfører blir grundig kontrollert og dokumentert. Vi legger inn all informasjon i din elektroniske boligmappe.

SPØR VÅRE FAGFOLK OM RÅD 

  • Belysning og varmeanlegg 

  • Data og underholdning 

  • Sikring og styringsanlegg 

  • El-kontroll av ditt elektriske anlegg 

  • Nytt sikringsanlegg 

  • Smarthusløsninger 

 

 
BOLIGMAPPA.NO

Boligmappa.no er boligens servicehefte på nett. Og akkurat som servicehefte i bilen følger bilen, følger Boligmappa boligen. Det betyr at den kun er tilgjengelig for den som eier boligen. Hvis du flytter, vil den nye eieren overta Boligmappa fra den boligen du flytter i fra, mens du overtar Boligmappa til den boligen du flytter til. Dermed har du og fremtidige eiere viktig dokumentasjon om boligen lett tilgjengelig – en stor fordel i dag og den dagen du skal selge, for de som har orden i papirene, får ofte en høyere pris for boligen sin.

Utskifting av sikringsskap?

Vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud på nytt sikringsskap. Vi kan også tilpasse nytt og moderne utstyr i ditt eksisterende skap.

Elkontroll

Monsen Elektro er sertifisert el-kontrollør. Vi kommer gjerne og tar en el- kontroll hos deg. Som eier av et elektrisk anlegg er du ansvarlig for at det er i forskriftsmessig stand. Den beste måten å gjøre dette på er å få en kontrollør til å gjøre en gjennomgang av anlegget ditt hvert 5. år.

bottom of page