top of page
  • Writer's pictureMonsen Elektro

Signert samarbeidsavtale med Tine Meieriet BergenMonsen Elektro har signert en 3-årig samarbeidsavtale med en av Vestlandets største næringsmiddelaktører; Tine Meieriet Bergen. Det har også blitt signert avtaler med to viktige partnere innen produksjon og prosesslinjer.


Samarbeidsavtalen inkluderer utførende vedlikehold og vedlikeholdsstøtte på de elektriske installasjonene, samt koordinering av flere tekniske fag som blir ivaretatt av våre søsterbedrifter Teknikon og Kaliber. Teknikon skal utføre dokumentasjon og rutinebeskrivelser og Kaliber skal levere sertifiserte sveisere for næringsmiddelindustri.


- Vi skal sørge for at innbyggerne i Vestland får sine meieriprodukter, sier daglig leder Tore Haukås med et smil. Tine er i de beste hender.


Avtalen ivaretas av prosjektleder Kim Strandlod og faste teknikere som har god kjennskap til systemene.

- Jeg er trygg på at vår serviceavdeling vil sørge for optimal drift og levetid for de elektriske installasjonene. Det skal ikke stå på oss om folk ikke får juicen sin.


Tine Meieriet er ingen ny kunde for Monsen Elektro. Den første rammeavtalen ble signert den gang selskapet het Åge J. Monsen.


- Det stilles strenge krav til de tekniske installasjonene i næringsmiddelindustrien. Om systemene ikke fungerer optimalt, kan det ha enorme konsekvenser for mattryggheten.


Samarbeidsavtalen er et resultat av et langt og godt kundeforhold og ikke minst opparbeidet kompetanse innenfor næringen.

Comments


Siste nytt fra Monsen Elektro 

bottom of page