top of page
  • Monsen Elektro

Reduser strømregningen med StrømKontroll™ fra Futurehome

Updated: Mar 15


Monsen Elektro har kampanje på StrømKontroll™ - den komplette pakken som lar deg få full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt.


StrømKontroll fra Futurehome består av en Smarthub, termostat, HAN-sensor og et puck relé. Dette systemet styrer varmen, varmtvannsbereder og elbillader slik at du bruker mindre strøm, bruker strømmen når den er billigst og unngår unødvendig høy nettleie. Det betyr at du kan spare flere tusen kroner i året på strømregningen.


Få Enovastøtte

Ved å søke støtte fra Enova vil du få tilbake 35% på investeringen din, opptil 10 000kr, i tillegg til at du kan spare flere tusen i året på strømregningen.


Dersom du skal eller har installert elbillader i løpet av de siste 12 månedene fra du søker vil du også kunne få støtte fra Enova for denne investeringen. Dette gjelder for elbilladere som kan kobles til Futurehome systemet og styres i Futurehome appen: Easee og Zaptec


Få alt installert av en fagperson

StrømKontroll™ installeres av din elektriker og du vil kunne spare strøm fra første stund. Få med faktura fra elektriker, både for StrømKontroll™ og for arbeidet, slik at du senere kan søke om støtte fra Enova.


Bestill en installasjon

Du vil så kontaktes for å sette opp en installasjon slik at du kan komme i gang med StrømKontroll™. Send e-post til service@monsenelektro.no eller ring 55 29 39 40.Strømkontroll i mobilapplikasjon
Strømkontroll fra din mobiltelefon med Futurehome sin app
Comentários


Siste nytt fra Monsen Elektro 

bottom of page