top of page
  • Writer's pictureMonsen Elektro

På lag med Tertnes

Monsen Elektro har signert sponsoravtale med Tertnes Fotball Herrer.

Stig Andre fra Monsen Elektro t.v sammen med daglig leder i Tertnes, Frank Lilledal.

2020 ble året fotballen og andre fritidsaktiviteter stoppet opp av hensyn til smittesituasjonen i verden. Treninger og kamper ble erstattet med sosial distansering. Lag ble til kohorter. Både voksne og barn har kjent på frustrasjon og savn. Vi trenger alle våre sosiale møteplasser der vi kan oppleve samhold, mestring og glede. Men nå kan vi se fremover. Vi har troen på at 2021 blir en bedre sesong.


- Vi ønsker å støtte Tertnes Fotball Herrer fordi vi mener at de gjør en fantastisk jobb for breddefotballen, forteller daglig leder Tore Haukås i Monsen Elektro.


- Tertnes er en stor klubb, og det er mange frivillige foreldre, spillere og andre som jobber i kulissene for at kabalen skal gå opp. De legger til rette for at alle skal få mulighet til å spille fotball, og de har fokus på å ha det kjekt på banen. Monsen Elektro håper at vårt bidrag kan komme godt med for klubben, medlemmene og nærmiljøet


Frank Lilledal er daglig leder i Tertnes Fotballklubb. Han synes det er kjekt å knytte til seg en samarbeidspartner som Monsen elektro.


- Monsen Elektro har en lang historie og nå ønsker de å markere seg i vårt nærområde. Slike seriøse lokale aktører ønsker vi gjerne en tilknytning til. Først og fremst støtter Monsen elektro oss med midler slik at vi kan opprettholde den gode aktiviteten, samt utvikle videre tiltak i klubben for at medlemmer fra nærmiljøet fortsatt kan ha et godt og trygt sted å dra til, sier Frank Lilledal.


- Vi har særlig tilknytning til Monsen Elektro via Stig Andre Toresen, som er trener i klubben og prosjektleder for Monsen Elektro. Sammen med inntrykket vi har fått av ledelsen skaper dette et godt tillitsforhold mellom oss. For oss utgjør slike samarbeidsavtaler utrolig mye. Midlene fører til at vi kan gi det lille ekstra utover vår vanlige aktivitet, noe som igjen kan utgjøre store ringvirkninger for barn og unge i vårt nærmiljø. Vi er stolt og takknemlig av å ha fått Monsen elektro med på laget, avslutter Lilledal.


Monsen Elektro og Tertnes Fotball Herrer har signert en avtale som strekker seg over 3 år. Langsiktighet, trygghet og sikre rammer er viktig for å skape et godt miljø for fotballglade barn og unge i nærområdet.

Comments


Siste nytt fra Monsen Elektro 

bottom of page