top of page
  • Writer's pictureMonsen Elektro

Kjøper BOB TWA Elektro AS


Daglig leder Monsen Elektro AS  Tore Haukås, og konsernsjef Allier AS, Jorunn V. Løyning på signeringsmøtet , sammen med konsernledelsen i BOB.
Signeringsmøte for virksomhetsoverdragelsen


Monsen Elektro overtar virksomheten til BOB TWA Elektro AS. Avtalen ble signert mandag 12. oktober.

- Vi har en ambisjon om å styrke vår leveranse til servicemarkedet; borettslag, private og ikke minst elbillading. Oppkjøpet av BOB TWA Elektro er et ledd i denne satsningen, sier Tore Haukås, daglig leder i Monsen Elektro. - Selskapet har god kompetanse og en solid kundegruppe som utfyller vår satsning i servicemarkedet. De har levert tjenester innen elektroinstallasjoner til BOB, kunder av BOB og andre eksterne kunder. Vi gleder oss til å bli kjent med våre nye kolleger og knytte tettere bånd til BOB.

Konserndirektør for BOB Eiendomstjenester, Lin Christin Standal Hjelle er trygg på at dette er riktig avgjørelse.

- Vi er glade for at Monsen Elektro og Allier Gruppen tar over våre dyktige elektrikere. Selskapet har gode og sunne verdier som er gjenkjennelig for oss i BOB og våre kunder. Vi er trygge på at både medarbeiderne og kundene blir godt ivaretatt.

Alle ansatte i BOB TWA elektro ble tilbudt fast stilling hos Monsen Elektro. 19. oktober var de som takket ja på plass hos ny arbeidsgiver i Allierbygget på Midtun


De ansatte i BOB TWA Elektro AS på omvisning i Allierbygget, Midtunhaugen 13A, Nesttun
De ansatte i BOB TWA Elektro AS på omvisning i Allierbygget, Midtunhaugen 13A, Nesttun

Ny tilbyder av elektrotjenester til BOB sine kunder

Monsen Elektro har signert en samarbeidsavtale med BOB, som innebærer at de tilbyr elektrotjenester til BOB sine kunder.

- Bakgrunnen for dette var å kunne tilby våre kunder et større spekter av elektrotjenester sammen med en god samarbeidspartner, sier Hjelle.

Om Monsen Elektro

Monsen Elektro ble etablert i 1941 og er en av Bergens eldste elektriker-bedrifter. Selskapet har hatt en positiv utvikling, selskapet har det siste året vokst fra 23 til 35 ansatte. Og vil med dette oppkjøpet ha 43 motiverte og kompetente medarbeidere.

Monsen Elektro er en del av Allier Gruppen, som prosjekterer, leverer, installerer, drifter og vedlikeholder infrastruktur og bygg for offentlig og privat virksomhet.


Har du spørsmål?


Tore Haukås, daglig leder i Monsen Elektro AS 900 11 338

Jorunn V. Løyning, konsernsjef Allier Gruppen 414 23 381


Comments


Commenting has been turned off.

Siste nytt fra Monsen Elektro 

bottom of page